Despre Noi

CONTFIN LIQUIDATION SPRL este succesoarea legala a S.C. Contfin Consulting SRL, infiintata in anul 1991 de asociatul unic Grigori Ioan, membru CECCAR, avand ca obiect de activitate consultanta in afaceri si management.
Din anul 2000 societatea a devenit membru al Uniunii Nationale a Practicienilor in Reorganizare si Lichidare, cu autorizatia nr. 2093/28.07.2000.
In anul 2006 , in urma desfasurarii procedurii de selectie a practicienilor in insolventa, societatea a fost agreata de Ministerul Finantelor Publice РAgentia Nationala de Administrare Fiscala, pentru zona VI, iar in anul acesta a fost inclusa in lista Practicienilor agreati de Autoritatea Pentru Valorificarea Activelor Statului.
La finele anului 2006, in conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 86/2006 privind organizarea activitatii practicienilor in insolventa, a fost infiintata intreprinderea profesionala unipersonala cu raspundere limitata Contfin Liquidation, avand ca obiect unic de activitate prestarea serviciilor in domeniul insolventei (exercitarea profesiei de practician in insolventa, conform OUG 86/2006 si Regulamentului de organizare si functionare a Uniunii Nationale a Practicienilor in Insolventa).

La nivelul societatii s-a constituit o echipa de lucru profesionista
formata din:

  • 3 practicieni in insolventa;
  • 3 economisti;
  • 1 consilier juridic.

De asemenea, societatea are incheiate contracte de prestari servicii cu trei societati profesionale membre CECCAR si cu un evaluator ANEVAR.
Asociatul unic coordonator al societatii, de profesie economist, a dobandit pe langa calitatea de practician in insolventa si calitatea de expert contabil si auditor financiar.
Societatea dispune de un sediu amenajat corespunzator si complet utilat cu tehnica de calcul si birotica, detinand si doua autoturisme care asigura mobilitatea in deplasarea personalului.